1. Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν τρείς τρόποι πληρωμής. Επιλέξτε το επιθυμητό τρόπο και ολοκληρώστε τις αγορές σας. Οι τρόποι πληρωμής είναι:

– Μέσω Paypal και με την πιστωτική σας κάρτα
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας είναι μέσω του Paypal. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση  η δημιουργία λογαριασμού στο Paypal.
Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με την χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υποκλοπής των στοιχείων σας. Η πληρωμή μέσω Paypal αποτελεί το πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο για να ολοκληρώνετε τις συναλλαγές σας. Με αυτόν τον τρόπο είστε 100% κατοχυρωμένοι ότι τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι ασφαλή. To Paypal έχει κατοχυρωθεί παγκοσμίως ως το πιο ασφαλές για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα δεδομένα σας είναι άκρως κρυπτογραφημένα και κανένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με αυτό τον τρόπο είναι η δημιουργία λογαριασμού στο Paypal.
Εάν δεν έχετε λογαριασμό Paypal πάλι μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγοράς χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

– Με αντικαταβολή
Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να πληρώσετε στο διανομέα τις courier κατά την παράδοση του δέματος.

– Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Eurobank  δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε απευθείας κατάθεση των χρημάτων σας σε ένα τραπεζικό λογαριασμό.
Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα επιλέξτε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την απευθείας κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Τρόποι Αποστολής

Το adult-toys.gr συνεργάζεται με SPEEDEX  Courier που αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Η SPEEDEX διαθέτει αυτόνομο δίκτυο 200 Καταστημάτων Πανελλαδικά για την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας.
Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες .
Η παράδοση των προϊόντων που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας είναι κατόπιν συνεννόησης και ενημέρωσης.
Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.
Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (2 kg και πάνω) και η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολη το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.
Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα για να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει επικοινωνία με την μεταφορική μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.
Παρακαλούμε να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

3. Πολιτική Αλλαγών

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Εάν το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω.
Σε περίπτωση που ένα προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό από κατασκευής του, τότε το adult-toys.gr θα σας το αντικαταστήσει ή επισκευάσει κατά την κρίση του.
Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:
• -Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικά.
• -Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
• -Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
• -Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.
Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.
Σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει γνώμη κατά την ώρα της παράδοση και δεν επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία επιβαρύνετε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα.
O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα. Αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγω θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος για επιστροφή.

4. Ασφάλεια Συναλλαγών

To adult-toys.gr συνεργάζεται με την Τράπεζα Eurobank και εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και λοιπά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας αν χρειαστεί. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιούνται, αποκαλύπτονται σε τρίτους. Όσο αφορά τώρα τις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιούνται ακόμα ισχυρότερα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας. Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακοσμητή στην υπηρεσία της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η τράπεζα Eurobank και το κατάστημα σας δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.

5. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Το ποσό του ΦΠΑ υποδεικνύεται κατά την διαδικασία της πληρωμής. Τα μεταφορικά έξοδα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Το adult-toys.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρξει ειδοποίηση. Βέβαια σε περίπτωση τροποποίησης της τιμής οι πελάτες πάντα τιμολογούνται με την τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: